Japanse gelaatsmassage;  de natuurlijke facelift!   KO BI DO

Een facelift zonder enge ingrepen! Wie wil dat niet? Met de Japanse gelaatsmassage wordt dat mogelijk gemaakt. Deze unieke massagemethode, die al eeuwenoud is, heeft zo’n revitaliserend effect op de huid, dat het wordt gezien als een natuurlijke facelift!

De Japanse gelaatsmassage is een verwenmoment voor jezelf en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Het is een uitkomst voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren.Japanse gelaatsmassage is een verfijnde massage waarbij zowel de oppervlakkige en diepere gezichtsspieren, de huid en het lymfestelsel als de meridianen en drukpunten behandeld. De behandeling vindt plaats vanaf de nek/schouder tot bovenop de kruin, waarbij ieder deel met specifieke en aangepaste technieken onder handen wordt genomen. De gelaatsmassage werkt in de diepte om de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Voor het afvoeren van afvalstoffen en lichaamvocht wordt afgesloten met lymfedrainerende technieken.

De massagevorm is in de eerste plaats zeer ontspannend, maar het heeft ook een gunstig effect op de huid. Na een aantal behandelingen zal de huid er zichtbaar jonger uit gaan zien en krijgt het gezicht een gezondere uitstraling.

Maar de massage heeft niet alleen een gunstig effect op het uiterlijk. Door stimulatie van de meridianen en drukpunten wordt tevens de immuniteit verhoogd en wordt het hormonale systeem geoptimaliseerd. Regelmatig een Japanse gelaatsmassage voorkomt het slapper worden van de spieren. De duur van een massage is ongeveer een uur. De optimale frequentie is maximaal 1 keer per week. Er wordt gebruikt gemaakt van een heerlijk geurende olie.

Tijdens een gelaatsmassage kunt u geen contactlenzen dragen. Neem dus vloeistof mee om deze weer te kunnen plaatsen na de behandeling. De massage is niet geschikt tijdens de gehele zwangerschap (contra-indicatie). En voor mensen met psoriasis, eczeem en acne in gezicht. Tevens bij koortslip of andere ontstekingen in gezicht.

Contact

Vlaskade 32,
3087 EK Rotterdam
Mobiel 06 150 600 66

mail@oreokormi.nl
www.oreokormi.nl

KvK nummer 52326993
NL20RABO 0118 5413 58